De sfeer
proeven?

Als je een keer wilt kijken of je het leuk vindt om bij ons te trainen kun je eerst een proefles doen. Dat snappen we wel: ‘eerst eem kiekn’. We hebben een maximum aantal deelnemers per les, het is daarom belangrijk dat je wel even een plekje reserveert voordat je komt trainen. Je kan een proefles reserveren via onderstaande knop.

Maak laagdrempelig kennis met ons en de club

Ervaar de sfeer, trainers & manier van trainen bij Hardwerk

Gratis een les mee doen ,  zonder enige verplichtingen

Liever dat we jou even terugbellen?

Dankjewel! We bellen je zo spoedig mogelijk om de mogelijkheden te bespreken.
Oeps! Probeer het nog eens.
Maria
29 jaar
Niveau:
7.5
Sfeer
8.5
Koffie
7.0
Al met al:
7.5

“Wat Hardwerk uniek maakt is het thuis gevoel wat je krijgt bij de club. Naast dat de lessen altijd heel goed zijn ingericht met de juiste begeleiding, is er ook persoonlijke aandacht voor jou als lid. Ik voel me altijd welkom en ik ga met plezier sporten. Het is echt even “me-time” als ik naar Hardwerk ga..”

Erik
38 jaar
Niveau:
8.0
Sfeer
8.5
Koffie
7.5
Al met al:
8.0

“Altijd afzien, maar altijd met een glimlach! Dit HIIT lessen zijn mijn favoriet. Lekker volle bak het koppie leegmaken en daarna samen aan de koffie.”

Ron
44 jaar
Niveau:
850
Sfeer
9.0
Koffie
8.0
Al met al:
8.5

"Sinds 1 jaar sport ik bij Club Hardwerk. Het woord Club in de naam is volledig terecht. Het voelt ook echt als een club en dat merk je direct bij binnenkomst. De gezelligheid en saamhorigheid is hier net zo belangrijk als het sporten zelf. Dat wil echter niet zeggen dat de trainingen er minder pittig om zijn. Ik kom er altijd met veel plezier en hoop dat nog vele jaren te mogen doen!"

Ja nee ja nee ja nee uh ja..

Nog twijfels? Check onze socials, neem contact op, boek een proefles of kom ’s langs!

@hardwerkgroningen
Oudeweg 10-12

9711 TK, Groningen
(300m van de Grote Markt)