De sfeer
proeven?

Als je een keer wilt kijken of je het leuk vindt om bij ons te trainen kun je eerst een proefles doen. Dat snappen we wel: ‘eerst eem kiekn’. We hebben een maximum aantal deelnemers per les, het is daarom belangrijk dat je wel even een plekje reserveert voordat je komt trainen. Je kan een proefles reserveren via onderstaande knop.

Maak laagdrempelig kennis met ons en de club

Ervaar de sfeer, trainers & manier van trainen bij Hardwerk

Gratis een les mee doen ,  zonder enige verplichtingen

Maria
29 jaar
Niveau:
7.5
Sfeer
8.5
Koffie
7.0
Al met al:
7.5

“Wat Hardwerk uniek maakt is het thuis gevoel wat je krijgt bij de club. Naast dat de lessen altijd heel goed zijn ingericht met de juiste begeleiding, is er ook persoonlijke aandacht voor jou als lid. Ik voel me altijd welkom en ik ga met plezier sporten. Het is echt even “me-time” als ik naar Hardwerk ga..”

Erik
38 jaar
Niveau:
8.0
Sfeer
8.5
Koffie
7.5
Al met al:
8.0

“Altijd afzien, maar altijd met een glimlach! Dit HIIT lessen zijn mijn favoriet. Lekker volle bak het koppie leegmaken en daarna samen aan de koffie.”

Frenkie
23 jaar
Niveau:
8.0
Sfeer
9.0
Koffie
7.0
Al met al:
8.0

“Ik vind het altijd heel fijn om één op één contact te hebben. Specifiek gericht op mijn doelen en net even die push voor een extra herhaling. Ik ben dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen om mijn doelen te behalen!”

Ja nee ja nee ja nee uh ja..

Nog twijfels? Check onze socials, neem contact op, boek een proefles of kom ’s langs!

@hardwerkgroningen
Oudeweg 10-12

9711 TK, Groningen
(300m van de Grote Markt)

info@clubhardwerk.nl

+31 6 123 456 78